Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Projektiv geometri


Inatt möttes två parallella linjer till slut

Euklides hade inget att säga till om,

Vi satte alla lagarna ur spel

och halkade över i marginalen som de lämnat.

Jag försvinner innan du hunnit vakna

För parallella linjer kan aldrig gå tillsammans.




Fri vers av bokstavskombination
Läst 395 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-06 15:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bokstavskombination