Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ring, ring

Han har inte ringt. I två dagar har han inte ringt.

INTE. INTE. INTE.

ring, ring, ring, snälla ring, ring, ring, prata med mig, träffa mig, ring, ge inte upp mig, ring.

INTE.

jag har satt telefonen på ljudlös så att det inte ska bli så tydligt att den inte ringer.

INTE.

därför tror jag att jag hör den vibrera. det gör den

INTE!

Jag undrar om han anstränger sig lika mycket som jag för att inte ringa?




Fri vers av bokstavskombination
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-07 01:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bokstavskombination