Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rubank


Skala av! Dra ifrån! Skär bort!
Hejdå solar, stjärnor eller frostnupna rosor!
Godnatt hjärtan som bränner och klyschor som slår!
Hälsa hem, alla tjusiga, smetiga adjektiv!
Tack och hej liknelser, metaforer,
pynt, snack och rim!
Varje ord ska vara livsnödvändigt.
Texten hyvlar jag av, lager för lager,
Tills bara detta återstår – das Ding an sich.




Fri vers av bokstavskombination
Läst 299 gånger
Publicerad 2008-10-20 11:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bokstavskombination