Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cirkus - Del I.


Daradum-dum-DISCH!

Ladies and gentlemen
(fast såna finns väl inte på riktigt?)
Ladies och män utan prefix,
Ikväll ska ni få se en
halsbrytande,

hjärtklappande,

handstampande

SHOW

En desperat blondin,
yngre och dummare än hon trodde,
dansar på lina mellan

hjärtat

och

hjärnan.

Och kom ihåg, gott folk, att i livet finns inga skyddsnät!




Fri vers av bokstavskombination
Läst 354 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-07 16:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bokstavskombination