Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..


Fingeravtryck

Jag vill bli anklagad då & då
för ren och skär stöld
utmana
med min redan stulna vapensköld

Jag vill bli misstänkt här & nu
för ren och skör stöld
stulet
trots känns allting så rätt

men mina fingeravtryck saknas




Fri vers av J P
Läst 370 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-06 15:29



Bookmark and Share


  jokerdam
rätt bra !
2008-10-16
  > Nästa text
< Föregående

J P
J P