Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart kaffe - Rosa himmel

En mazarin är en klump smör, socker och mjöl
        gjuten i en oval metallform
        som önskar den vore en spegel
Mörk jord är döda växter och djur,
        malda stenar och bakterier
        som omges av ett färglöst hav
        som önskar det vore en kopp




Fri vers av Seud P Myno
Läst 374 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-06 17:04



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Kaffe med dopp.....
2008-10-06

  Svartsilver
mystisk men jag gillar den som fan!
2008-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Seud P Myno