Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Maktmissbruk av mått


Apropå världsläget!



Tack och lov för det ”världsligt finansiella haveriet!” Att äntligen få hundraprocentig bevisföring för detta oemotsägliga faktum, att den allomfattande och styrande maktkoncentrationens kriterier baseras på total befrielse från ren humanitet, filosofisk insikt beträffande ställningstaganden, samt förmåga till ansvarsfull framförhållning. Allt i den skoningslösa jakten på kortsiktig ekonomisk vinning.

Kanhända överlever den kreativa människan och andra ännu icke raderade existenser, utifrån den förestående nollpunkten! Länge Leve Livet!

Hoppfull.





Övriga genrer av Anette Blomberg
Läst 394 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-06 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anette Blomberg
Anette Blomberg