Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vid längtans altare

virvla


min själ


genomljud


mig


k a l l a
v a r j e
c e l l


slut mig


samman


i öppet


varande




Fri vers av Mangal VIP
Läst 1248 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2008-10-06 22:55



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
vackert!
2008-12-30

  Havsbris
du skrev allt
och de sade
resten...

Viktig förändring
som ger mening
till livet och gör
allt värd, på gott
och ont...

Bravo!
2008-10-08

  noname_realmind
Väldigt väldigt fin... :))
2008-10-07

  Ilona _L
Mycket läcker uppmaning till livet.
Att ta sig samman!
2008-10-07

  Nova-Liv
Ryser all over!
2008-10-07

  Lena Renman
Säger bara Oj, träffar dirket rakt in i hjärtat. De få orden är mycket väl fyllda och väl valda. tack
Applåder och bokmärker

Lena
2008-10-07

  Mikael Lövkvist
Härligt utropat!
2008-10-06

  coffe
de här va det bästa jag läst på länge...
du är mästare på att sammanfoga ord
och känslor med finess

underbar dikt..c
2008-10-06

  friheten
Gillas!!!
2008-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Mangal
Mangal VIP