Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som skyddsänglar





Verkliga vänner
omsluter
vårt liv

som skyddsänglar.

Flyttar
våra gränser

täpper igen
sprickorna
i våra
provisoriska
livsbyggen

de urholkar
och fyller

finns där
i hetta
och kyla
smeker
som varma
modershänder

åldras med oss
och vi
med dem




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 316 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-10-07 07:02



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Sååå sant.
Bokmärke.
2008-10-09

  Johan Bergstjärna VIP
Härlig Vänskapsdikt!
2008-10-09

    Maria Malm
Ja, det är tur att de finns.
2008-10-07

  Sofie Viktoria
Så fint. Det är så man vill att det ska vara.
2008-10-07

  Ewa-Britt Nilson VIP
Tur att de finns!
Och för oss brinns!
Med sådana, bättre
liv, för oss alla vinns!
*****************
2008-10-07

  Lena K Nilsson VIP
Fint och sant...
2008-10-07

  Sladjana Zubcevic
"finns där
i hetta
och kyla
smeker
som varma
modershänder

åldras med oss
och vi
med dem"
Underbart skrivet.
2008-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius