Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Njut av varje sekund











En gåva

ett lån

är livet

så njut
av varje sekund

vår färd
på denna jord

varar ju bara
en enda
kort stund

en cirkel
som snart sluts

ett penseldrag

i evigheten









Fri vers av Michaela Dutius
Läst 425 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2008-10-07 08:38



Bookmark and Share


  Maria T
Just nu är det tid att njuta av
den sköna våren som bara
sjuder av liv
2009-05-04

  Bibbi VIP
Speciellt som äldre kommer dessa tankegångar.
2008-10-09

  Sladjana Zubcevic
"En gåva

ett lån

är livet

så njut
av varje sekund"
Underbart skrivet.
2008-10-07

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så det är
ett ögonblick
är vi här, och vad, av
detta vi lär, jo det här:
Lev i nuet direkt...
Bästa tanken nån väckt!
2008-10-07

  anits VIP
Underbar dikt, ja nu ska
jag njuta av varje sekund
2008-10-07

  Mygg
Åh, så vackert! Precis så vill jag göra! Ett litet ljus i mitt mörker! Tack!!!
2008-10-07

  ¤Anne¤
ja njut av den du älskar och ta hand om dig själv, så mycket man borde göra och ack så svårt att inse sådant här förrän det blir försent.
Så viktig vacker dikt
2008-10-07

    Bodil Sandberg
Ja här ska njutas..inte prutas på livsmodet..vackraste rader som gör mig glader..tack!!!!
2008-10-07

  korpfjäder
och jag tänker, att alla de små penseldragen så småningom blir ett konstverk utan motstycke. ... tänk att varje människa är så fantastiskt vacker!
2008-10-07

  Trädflickan
Tycker om den här dikten. Så fint skrivet och så sant.
2008-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius