Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sången till dig


Här är min hand om du vill ta den
här är min kyss om du vill ha den
här är min famn som bara väntar
på din mjuka varma kropp

se hösten smyger sakta närma
så tag min kärlek tag min värma
och låt mig bära dig mig kära
mot en tid av tro och hopp

se mörkret ruvar bortom randen
för is och kyla in mot stranden
lyfter vemodet som ett täcke
över jämmerdalens grå

så varför tvekar du min kära
tag min längtan håll den nära
låt den smeka mot ditt hjärta
tills din himmel lyser blå


Bs-08











Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 480 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-10-07 11:05



Bookmark and Share


  issac.a.m
en härlig poetisk sång..Vackert
2009-05-04

  Carola Zettergren
Å vilken vacker kärlekssång!!!
2008-10-14

  Gunnar Norrman
Härlig dikt, Bodil. Nu blev jag glad!
2008-10-09

  desperado
Vem kan motstå en så vacker inbjudan?!
2008-10-07

  Therés
Så otroligt vackert!
MVG+ från mig till dig
2008-10-07

  aol
tredje versen vilket mästerverk suveränt skaldat så som Bodil kan
härlig ton så ömsint vacker
2008-10-07

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Härligt glad och kärleksfull
2008-10-07

    Maria Malm
En behaglig rimväv att läsa med skönt innehåll.
2008-10-07

  friheten
Instämemr med kommentarena nedan. Vacker Bodil!!!
2008-10-07

  Ilona _L
Vacker längtansfamn!
2008-10-07

    ej medlem längre
En inbjudan till beröringens sköna värld har du vävt så vackert in i denna sång!
2008-10-07

  Fredrik Stillesjö
Vilken härlig sång, Bodil! Tänk om jag fick höra dig sjunga den... Hälsar vännen Fredrik
2008-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg