Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dag 3 utan dig

systemet har stängts av.

livet fortgår i slummer.

bara det man måste utförs, resten läggs på is.

har inte skrattat sen du åkte.

ständigt tittande på klockan för att se hur lång tid av dagen som passerat.

denna värdelösa dag.

denna bortslösade våldtagna bortkastade stackars dag.

luften har svårt att passera ner i lungorna och mungiporna dras nedåt per automatik.

magen har slutat att ta emot något annat än te, finncrisp och vatten.

Och det här gör du av egen fri vilja?
Du är kanske en elak häxa trots allt,
du förstör mitt liv.




Fri vers av Suz
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-07 12:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Suz