Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Talande tystnad




säger

mer än tusen

förklarande ord

Jag lyssnar

och

drar mig sen

tyst tillbaka




Fri vers av Mygg
Läst 276 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-10-07 13:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Lyhörd ödmjukhet-tänker jag,stilfullt förhållningssätt "drar mig tyst tilbaka"--Applåd!
2009-03-24

  Mr Lindemann VIP
I stillheten vaknar den ordlösa kommunikationen
2008-10-08

    ej medlem längre
Ja, om man verkligen vill veta ... ska man lyssna till det som inte sägs. Och lita på det, tror jag. Orden leder ofta bara till missförstånd.
2008-10-08

  Sladjana Zubcevic
Bra skrivet.
2008-10-07

  berxper
Viss tystnad kan vara så talande!
Även ord kan vara tystande!
En vemodig text.
2008-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Mygg
Mygg