Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEKENS LÄNK

Hur stark är länken - mellan människor här i livet,
i kärlek till varandra, man tar ju allt för givet,
Tänk på Din nästa, innan orden lämnar din mun,
Så att DU själv inte ramlar ner, i Din självgrävda brunn

Varför skadar människan SIG SJÄLV så många gånger,
genom att såra någon, och SEDAN själv få känna ånger
Låt inte onda tankar skapa orden , som sen sårar,
ord som allt förstör, och orsakar så många tårar

Nej, TÄNK DIG FÖR innan DU sårar DIN VÄN,
Du kanske inte får nå´n mera chans, att se DIN VÄN, igen,
Utan kasta de grymma orden i kroppens papperskorg,
eller upplös dem med kärleksord, då undviker Du mycket sorg.....

.....som kan uppstå när vänner säger felaktiga ord,
detta pågår inte bara här, utan över hela vår jord,
så INNAN dessa onda ord, hinner bilda nåt i sinnet,
så klicka på KÄRLEKENS LÄNK, och radera dem.....ur minnet!




© Ted Örnberg 2008 (text och bild)




Fri vers av Eaglemountains VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-10-07 14:28



Bookmark and Share


  Blåbäret
"upplös de grymma orden med kärleksord..." häri ligger en hemlighet som är till för oss alla...mycket fina rader du förmedlar här...
2008-10-09

  Johan Bergstjärna VIP
Utmärkt!
2008-10-08

  * Ammi *
Mycket tänkvärda rader
applåd
2008-10-07

    secret2
Bra skrivet, man ska vara rädda om varandra , JÄMT
2008-10-07

  anits VIP
Så sant, tänka efter först
kanske inte alltid så lätt
men en sårad vän, som
man tappar kontakten
med kan kännas, i hjärtat
nu och kanske för alltid
2008-10-07

  Ewa-Britt Nilson VIP
Sant och rätt
på alla sätt
ett gott ord
gör vägen
för alla lätt!
**********
2008-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Eaglemountains
Eaglemountains VIP