Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sjutton

 

 

nyss fyllde hon sjutton år
och var till brädden fylld med liv

nyligen gick hon runt på storstadens gator
med livets alla frågor i fickan

hon var både liten och stor
och ville växa men förbli liten

hennes tårar var många
och ensamhetsstunderna likaså

nyss var hon sjutton år
och samtidigt tio
och kanske tre

nyss såg hon sig i spegeln
och såg att hon till brädden är full med liv

full med minnen, med längtan
med sjuttonåringens känslor
och tioåringens
och treåringens

men hon såg också en fullvuxen kvinna
med allvar i ögonen
och längtan efter livet kvar




Fri vers av Jojo
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-07 15:20



Bookmark and Share


  Rosmarin
"med livets alla frågor i fickan" - fint!
2008-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo