Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögon som talar

Det är så längesedan jag hörde ditt menade skratt,
dina pastellglada ögon, och din enorma kraft.
Den tiden som nu passerat förbi,
har sakta tagit bort det som kallades för "vi".
Det är inte längre kärlek det som vi har,
nu är de enda vi letar , frågor och svar.
Vi sa för mycket som sårade och sved,
orden och handlingarna , jag såg hur du led.
Förvirrad och skamsen, står jag nu här
och bär på den tyngden att du ej håller mig kär.




Fri vers av secret2
Läst 464 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-07 22:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bara så bra!
2008-11-08

  Eaglemountains VIP
Bär inte ensam den tyngd av sorg, som två är delaktiga i.....
2008-10-07
  > Nästa text
< Föregående

secret2