Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om natur, tro, ljus och mörker.


Ikväll i mjuka mossan


Nu är det mörker
I djupa skogarnas land
Skönt här är mörkret
Tallbarrsdoft, mjuk är mossan,

Här kan jag ligga
íkväll i mjuka mossan
stjärnfall på himlen
Tindrande livet under

Dansande älvor
I forsens dimma rör sig
Bruset bland klippor
Här stänker vattnet

Sommartro är skönt
Skogens troll äter blåbär
Här är sommarvind
Att tro ger kraft att leva!






Fri vers av bluesatin
Läst 440 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-07 23:04



Bookmark and Share


  Ilona _L
Sommartro räcker långt!
2009-11-28

  Larz Gustafsson VIP
Men jag anser att det är tron på Gud som åstadkommer detta, inte tron på älvor och troll.
2008-10-07
  > Nästa text
< Föregående

bluesatin
bluesatin