Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om vår käraste vita katt


Vår vita lady


Min vita lady
Dig har jag fått av vänner
Jag är så tacksam

Vår stora Maine Coon
Du som nu är allt för mig
Du ger mig närhet

Du är underbar
Du den vitaste skönhet
Du min bästa vän

Vackrast av alla
ligger du här och myser
Spinner och snackar

Du är vår Snövit
Happytails Cappucino
min älskade katt!




Fri vers av bluesatin
Läst 466 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-08 00:57



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Happytails Cappucino".
Det är snitsigt och snyggt.
Cool for cats. (Squeeze)
2008-10-08
  > Nästa text
< Föregående

bluesatin
bluesatin