Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

knack knack


vem där???

Du finns i djungel
Du kompromissar ej
Du skriver dig in
Med Du måste ha ett begär!

Din beskrivning skall locka
om du skall vara något att ha


Haven väljer DU ! innehåller allt man vill ha
inslag av salt och dramatik
kraft mystik och behag.


Du planterar dina fällor
som Han skall ramla in
Utan kort är du en chansning
Du lämnar resten till fantasin

Du blir smörgåsbord i djungels dejt
Du vågar och tänjer på din behag


Det kan gå år utan resultat
Eller överaskas du av få så bra utslag

Till slut undrar du om DEN finns
den som kan rama in din begär och behag.






Fri vers av kärleks ängel
Läst 362 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-08 10:15



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en känsla av längtan förmedlar mej den texten; som ett "knack knack " på dörren till någons hjärta
2009-03-02
  > Nästa text
< Föregående

kärleks ängel
kärleks ängel