Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörker

Kastar mig igenom skuggorna
dess landskap lämnar sår
Väntan på solens fall
innan det börjar tränga på
helvetets årstid




Fri vers av Neal
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-08 11:21



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Mörkret sargar obarmhärtigt. Utan att förbinda.
Sanningens ljus kan göra ont. Men läker också.
2008-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal