Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara ord


En vanlig dag

Frukost
en stilla promenad
andas in frisk luft
känna behag
Alla fina färger
som jag ser nu
förvandlas till kärlek
i mig själv.
Jag ger gärna bort mig
om det hjälper dig.
Jag ser både dig och
och mig i färg just nu.




Övriga genrer av marie persson
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-08 17:07



Bookmark and Share


  Peter G VIP
härlig text!
tänk så lite det behövs för att en vanlig dag ska bli en fin dag!
2008-11-08
  > Nästa text
< Föregående

marie persson
marie persson