Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara ord


Stunder

Ibland är stunden full av glädje
i nästa stund kommer sorgen
sorg och saknad av en älskad vän
glädje för att jag fortfarande är vid liv.
Det är en rikedom om något
att ha min familj och vänner nära.
Lycka att bara finnas till.




Övriga genrer av marie persson
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-08 17:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

marie persson
marie persson