Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En annan tid och en annan plats skulle inte göra henne till någon annan

hennes ögonlock är tunga
hennes sinne är tömt
ja faktiskt hela hon är tömd på allt
som var
hennes önskan är stark
hennes tvivel är enorma
hennes saknad och längtan
suddar ut allt och leker med henne

beskriv henne som vilsen
med en vilja utan gränser
och känslor av gummi

betraktar du henne
finner du förmodligen det du förväntar dig
trots all hennes strävan efter att vara
oförutsägbar, annorlunda och unik
De skulle säga att hon har gett upp,
fallit pladask för normen

hon har ett löfte
som gör att kärleken tär
och hon har förnekat och försökt glömma
insett och våndats
sårats och sårat
levt i en dimma

ur dina ögon är hon som vem som helst
en i den stora massan av grått
som har rest sig upp och gått vidare
efter ett nederlag
och du tror att hon är hel
en helhet av allt vad livet innebär

och fast du tror att du vet allt det där
har hon inte glömt
att hon skänkte sina gummi känslor
till honom,
hur hon
försökte förstå orden han sa,
försökte förstå hur det kunde vara möjligt att fortsätta leva
när hennes tankar svävade i ett parallell universum

ett tomrum
och hennes ögonlock är tunga
hon är tömd








Fri vers av mbl
Läst 390 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-08 23:23



Bookmark and Share


  glasblåsarblå
paralella universum tomt tomt tomt

allt det vi inte når och så du snuddar med orden ajaj det känns ändå.

en annan tid och en annan planet känns ändå. det ändrar inget alls.

du fångar mig i tomrum, suger in mig i svarta hål. bra bättre bäst text.
2008-12-10
  > Nästa text
< Föregående

mbl
mbl