Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jorå, såklart, en Persbrandtare till....


Det är då själva fan, att man skall omge sig med scouter!

 

Eru nån jävla Lady Baden-Powell eller? Näää trodde väl inte det!

Så se till att använda armbågarna så att vi kommer fram här nån gång, lilla damen. Här har vi inte tid att stå tills hela stolpen blir grön serru! Skit i gamla kärringar och gubbs som luktar piss!

Så! Skall du ta det där sätet nu eller? Ja men va faaan är hon gravid där brevid? Det är väl ingen jävla sjukdom heller!

Ungjävlarna kan stå, de vill väl ändå bara springa runt och skrika, det har man ju hört. Det är väl fan det enda de lär sig på dagis, att vara högljudda som faaan!

Nej, här får man fanimej ta för sig om inte alla andra skall springa förbi!

Man är väl inga jävla scout heller! 

 

 

 

 

 




Prosa (Prosapoesi) av Lena Krantz VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-08 22:11



Bookmark and Share


  korpfjäder
en sådan liten söt novell ... måste vara hämtad från en lite större småstad någonstans i europa...öh, stockkholm kanske. Typ.
2008-10-10

  papessa
först associerade jag till en sådan där mopedscouter du vet som man körde omkring med på 60-talet.., men det här var en helt annat scout...hahahh
2008-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP