Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dina händer

I en vanlig
alldaglig
rörelse
låter jag mina fingrar
stilla
kopplas samman
med dina

utan att egentligen
tänka på
vad jag gör
låter jag det jag
vill
ta form i
längtande fingrar

och nånting
inom mig
måste
omedvetet
tröttnat på hemligheter
och tillåtit mina spärrar
att släppa

som symbol för
en djupare
innerlig önskan
om ett liv
sammankopplat med dig
lämnar jag leende
mina fingrar i dina




Fri vers av Fenomena
Läst 531 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-09 09:05



Bookmark and Share


  Kristina Wallbing
Mycket fint!

"som symbol för
en djupare
innerlig önskan
om ett liv
sammankopplat med dig"

instämmer igen!
2008-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Fenomena
Fenomena