Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ska jag sätta in annonsen.....?

Jag vet att Du längtar, precis som JAG längtar efter Dig
Att DU ska dyka upp, och komma till mig
Du finns ständigt i mina tankar, min älskade tjej,
Allt är planerat i minsta detalj, för det första mötet med Dig

Jag har tänkt på hur jag ska välkomna Dig,
visa Dig runt i hemmet, den dagen Du kommer till mig,
Och den vackraste av alla rosenbuketter som finns,
Ska jag ge Dig, med mycket kärlek, så att Du första intrycket minns

Jag har inrett det finaste hemmet åt Dig,
I vilket jag hoppas, att Du vill bo med mig,
Ett hem där trygghet för alltid ska finnas
Inrett med kärleksord, som Du jämt ska minnas,

Jag har planerat promenader, i skog och i mark,
Eller där vi går hand i hand, DU och jag, i vår park
Och göra saker som vi båda kommit på, Du och jag,
När Du kommer till mig, SNART, hoppas jag

Jag kommer alltid att respektera Ditt ord,
Och kommer att älska Dig mest på vår jord,
Och när jag friar kommer jag att vara gammaldags,
Bli romantisk, gå ner på knä, när jag känner att det är dags

Men FÖRST måste jag skriva annonsen,
Och beskriva mig själv, och sen kolla responsen,
Så får vi se om just DU har läst, och skrivit till mig
För Du är mitt liv, min mest EFTERLÄNGTADE TJEJ.




© Ted Örnberg 2008




Fri vers av Eaglemountains VIP
Läst 398 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-10-09 12:06



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Mycket romantiskt skrivet om längtan efter kärlek
en sån man skulle jag inte tacka nej till :)

mvh ak
2008-10-15

  friheten
Så bra skriven om längtan efetr en kivnna, su skulle få massor av svar på denna annuons.
2008-10-10

  Njord
Härlig text om längtan efter någon att dela livet med.
2008-10-10

  Svartsilver
väldigt fin!
2008-10-09

    Bim
..är det på riktigt...i så fall ,-får man läsa ngt av svaren också....
2008-10-09

  Ewa Åkerlind
Jag tycker den var fin
2008-10-09

    ej medlem längre
Vackert, eller vad ska man skriva när ord inte räcker?
2008-10-09

  Regular
Who dares wins!!! och med den texten känns redan hälften vunnet...
2008-10-09

  mare VIP
mycket fint skrivet.....lycka till :))
2008-10-09

  anits VIP
Så underbart vackert skrivit,
en vacker kärlekslängtan
en längtan att finna rätta
lycka till med annonsen
2008-10-09

  Ewa-Britt Nilson VIP
Visst gör så!
Jag hoppas att
drömtjejen knackar på!
Jag håller tummar för
Dig då! Skynda på!
Gör det nu, Du!
LYCKA TILL!
2008-10-09

  Angeldust
Så vackert..
2008-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Eaglemountains
Eaglemountains VIP