Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstruktion via destruktion



Kan du signalera
när du förstår
När du vet
vart artilleriet bör sättas in

När du kan skönja
regionen där förnedringsprocessen påbörjats
Stympningen, våldtäkten, slakten
utplånandet - Det kalla kriget inuti

Kan du signalera
när du ser

Så jag med fallande missiler
kan markera punkter på min karta
och i skenet av brinnande napalm
finna vägen ut ur underjorden
och resa mig över all passivitet.

Lämna området att pyra till aska och damm
för att sedan forma ett nytt rike ur imperiets kollapsade ruin.


Amen




Fri vers av Askes
Läst 542 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-09 12:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Askes