Någonstans finns en man som minns alla sagor vid sin eld!

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någonstans finns en man som minns alla sagor vid sin eld!




Bort

 

Reste med

Rosig nyfikenhet

Bland kvarglömda ängder

 

Där guldet var trasat

Blommorna blekta i svart

Träden vita som sot

 

Tystnaden spelade toner

Höga som vågor mot himlen

Molnen var landande

 

Natten slukade ljus

Dagen mörk utav eld

Silvret lyser i floder

 

Vilar med trötta ögon

Lutad mot ramlat berg

Nyfikenhet förvandlad

Som sandkorn i blåst

  




Fri vers av madigan
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-09 15:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan