Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om Romeo, som vill vinna mitt hjärta



Jag tänker på
hippies
när jag ser dig
Du vet,
flower power
viva la revolution
& "Kom så älskar vi!"

Ja, kom så älskar vi tills hjärtat går av.
Stjärnorna ser
annorlunda ut
i en ungdoms
ögon.
En hand på min rygg.
Vem följer mig hem om kvällen?

Du kom för nära.
Nu regnar det känslor i ditt hår
och du kan inte slita ögonen ifrån mitt
Gå inte
Jag har inte älskat färdigt dig än
Bli min för en natt. Eller två.



Det är som om
vi är med i en gammaldags film med
snabba repliker, höga klackar, hungriga blickar och stolta nackar
När kommer den berömda filmkyssen?






"En dag ska du bli min" sade du.
Och jag tvekade inte en sekund. Sen
kysste du min hand och gick din väg.
På återseende, Romeo.


Världen kommer bli min en dag.
Då är du för liten för mig.

Så. Hur blir det?
Följer du mig till min dörr ikväll
och kysser mig godnatt vid trappan.
Sådär himlasusande som jag antar
bara du kan.








Vill du vinna mitt hjärta
får du försöka bättre än så




Fri vers av om en Siri
Läst 424 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-09 16:07



Bookmark and Share


  twothousandmiles
"En dag ska du bli min" sade du.
Och jag tvekade inte en sekund . Så underbart!
2008-10-19

  elden
Den var helt total klockren och kan inte beskriva det på svenska utan det blir på engelska, men inte med den riktiga betydelsen av uttrycket:

Out of the blue
2008-10-09
  > Nästa text
< Föregående

om en Siri
om en Siri