Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brevbomb 081009



Dagens ena brevbomb går till Försäkringskassan. Denna förskräckliga myndighet som härom dagen snuvade mig på 2 VAB-dagar på grund av att DE slarvat bort ett papper. Fy fan vad dåligt! Skickade även ett brev till min handläggare innehållande en liten påse som jag skrev "kokain" på. Hoppas hon blir snopen när hon står där med snoken full och upptäcker att det bara är mjöl.

Dagens andra brevbomb går till tillverkaren av min grytlapp, Hong Kong, som gjorde så att jag tappade ut hela ugnsformen med klyftpotatis över golvet igår kväll. Varför görs det över huvud taget grytlappar som är så tunna att man får tredje gradens brännskador på händerna när man ska ta ut maten ur ugnen? Han är nog en riktig sadist den där Hong Kong, men nu, nu ska han minsann få smaka på sin egen medicin... Proppade brevet fullt med mina dammiga potatisklyftor, så när han öppnar det får han se hur jäkla kul det är med mat över hela golvet och brännskador på händerna. Sug på den, jävla Hong Kong!!!




Fri vers av Askes
Läst 409 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-09 18:44



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Helt underbart att läsa..skrattade så det ekade i rummet.
Ja, ge dom bara!!/B
2008-10-18

  Trollsländan
*asg* Behövde bara se första meningen.....
2008-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Askes