Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara som ett litet svagt rop

inatt
vill jag gråta med dig.

ha en hand att krama om
inte en egen tom och kall.

inatt
vill jag inte vara ensam.




Fri vers av HerrGlad
Läst 253 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-04 21:15



Bookmark and Share


  JohannaCarlsson
Känner igen känslan allt för väl.
Som jag sa i tidigare kommentar. Du använder väldigt få ord, men oj! Så magiska dom är.
Väldigt bra skrivet!
2009-02-14

  Moa Paulsson
å, jösses, vad du är bra.
inledningen känns lite "vi har hört det förut",
men det gör inget alls, faktiskt,
och av någon anledning ser jag skruttets ansikte framför mig när jag läser.
avslutningen är för övrigt alldeles perfekt.
2009-02-05

  Suzy med punkterna
Liten men stor poesi. Applåd!
2009-02-04
  > Nästa text
< Föregående

HerrGlad
HerrGlad