Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sårad



Kärlek behöver inte göra ont
det är bara det att den alltid gör det...




Övriga genrer av joanna
Läst 478 gånger
Publicerad 2005-08-03 19:24



Bookmark and Share


  Eduardo
jepp :-(
2005-10-02

    tanto
Kort men vackert och tänkvärt!
2005-08-03
  > Nästa text
< Föregående

joanna