Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Säg som det är att du inte ville mer..eller våga rymma med mig istället för att gifta dig. stå upp mot de om inte allt var lögner..!


dubbelliv

Hon är din fru.
säger hon med överlägsenhet
rösten skär sig på mig när jag svarar att jag är hans flickvän.
Nej du var säger hon..




Övriga genrer av joanna
Läst 465 gånger
Publicerad 2005-08-03 19:27



Bookmark and Share


    tanto
Oerhört stark liten dikt, berör mig djupt!l
2005-08-03

  Håkan Eklund
hm! intressant.
denna vill man absolut höra uppkomsthistorian till.
kort och bildskapande verk
2005-08-03
  > Nästa text
< Föregående

joanna