Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är underbar

Du är som en efterlängtad piggelin en het sommardag.

Du ser mig, inte utsidan andra ser utan du ser mig som jag verkligen är rakt igenom alla murar.

Ditt sätt att titta på mig som om jag vore underbar.

Du har så många olika sätt att le på,
-ett när du ler åt andra i samförstånd med mig
-ett när du ler för att jag sagt något tokigt eller gjort bort mig, men det är inget hånleénde det är bara varmt och välviljande
-ett när jag precis kysst dig och du ser ut som världens lyckligaste födelsedagsbarn
-ett när du tittar uppskattande på en avklädd mig
-ett när du gjort något du tror att jag kommer att ogilla
-ett förväntansfullt när jag närmar mig dig...

Du tycker om det jag ser som mina brister.

Du är någon jag skulle kunna dricka morgonkaffe med alla mina kommande morgnar och ändå aldrig tröttna på att höra dig tala vare sig det handlar om saker som irriterar dig, gör dig glad, saker du funderar på eller drömmar om.

Jag tycker om att du kan vara både lekfullt löjlig och sexigt vuxen.

Jag blir varm i själen när jag ser hur mycket du tycker om min hund.

Du är ett privilegium för mig, något jag är lycklig över att få ta del av och något som förgyller min värld.

Du är pusselbiten som saknades för att få en fullständig tillvaro.

Du är den första jag vill prata med om något hänt vare sig det är en bra eller dålig sak.

I ditt sällskap känner jag mig aldrig ensam.

Du ger mig en känsla av trygghet, som om ingenting ont kan hända bara du är med.

Din kropp ger mig härliga rysningar, den är fantastisk, du gör mig till ett sexistiskt svin som bara vill slita av dig kläderna så fort du kommer innanför dörren och ibland stör det mig att vi har sällskap eftersom att jag inte kan göra det då.

Du har givit mig framtidshopp och tro och jag drömmer om en framtid igen.

När jag tänker på framtiden tillsammans med någon är det bara dig jag ser.

Du är en underbar man som jag önskar leva tillsammans med för resten av mitt liv.









Fri vers av Suz
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-09 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Suz