Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur förklarar man......

Hur förklarar man för den kvinnan som vunnit ditt hjärtans glöd,
utan att bränna sig.

Hur river man alla sina skydds murar utan att falla.
när man står på toppen av de för att skydda,
de är rädda för.

Hur talar man om att man älskar någon men ej kan leva med den.

Hur talar man med sig själv utan att bli tokig,
när man sörjer att vissa saker förblir bäst som de är.




Fri vers av JLindh
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-09 23:30



Bookmark and Share


  Havsbris
Man förklara inte,
man accepterar eller
inte, beroende på vad,
när och hur...

Paradoxer kan man
aldrig förklara, är som
att vara var man inte vill
eller vill det man inte får,

kärleken och alla känslor,
den andliga kan man inte
kontrollera, du kan inte
säga till hjärtat att nu
räcker det, inte till själen
att nu ska du sluta längta
eller lider...

Maan lever bara, ta det
som kommer, mognar
och blir alltid rikare en
erfarenhet, på gott eller
ont...

Bara man inte stannar
i tiden och rum... bara
man ger sig själv andra
chanser, finns alltid bättre
än det vi hade...;o)
2008-10-12
  > Nästa text
< Föregående

JLindh
JLindh