Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Erotiku eller bara en enkel Senryu


Frimärka - Frimärke

Slickar dig noga
Varje yta måst bli våt
Sätter på dig sen




Bunden vers (Haiku) av Herr Ångest
Läst 351 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-10-09 23:32



Bookmark and Share


  Blåbäret
men oj så finurligt erotiskt läckert...gillas
2008-10-29

    Melona
yäss

detta var mer än nice.
2008-10-18

    Herr Ångest
Jag tror alla delar låter bekant för Miss Enediel..

Ho ho ho

;O
2008-10-10

  Havsbris
ahhahaah
Enediel ;o)

undrar vilken del
låter mer bekant
ahhahahhaha
2008-10-10

  Lyckohäxan Enediel
Mmmm i något av mina tidigare liv måste jag ha varit ett frimärke...för det här lät så bekant ;)
2008-10-10

  Gunilla VIP
*S*
Snyggt!
2008-10-10

  Angeldust
*s* säg någon som inte skrattar åt denna fyndiga text /kram på dej.
2008-10-10

  Havsbris
hahahhahah

senryerotik
heter det
ahhahahhaha

mitt i prick eller...
det ;o)
2008-10-09

  Elin Katten Lo VIP
Hahaha,


den här är verkligen skitbra. Vilken jävla fantasi du har människa. Hade aldrig kommit på en sån här själv.

Impad.
2008-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Herr Ångest