Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så känner du en kall kår............

Om du bara visste,
hur tomt mitt sargade hjärta slår,
av längtan att få vara.

Känna din varma sensuella närhet närma sig,
min frusna själ som utan din närhet.

Frusen av en tomhet i nattens kalla bistra verklighet
att din själs saknas av hela min nakna kropp,
som ligger under täcket för att söka värme.

Jag kramar min kudde så hårt å sluter mina klarblåa ögon.
Låter mina tankar falla fritt inom mig, likt löven om höstnatten.

De faller så sakta tills den kalla vinden biter tag
å låter de flyga fritt innan mörkret omsluter de.

Men denna kalla vind är min vän som jag
låter få ta mina tankar innan de faller ner
i tomma intet, att under dess vingar få sväva
hela vägen till ditt varma hjärta.

Där de värmer sig efter den långa resan till dig mitt hjärta.
Så känner du en kall kår som isar igenom din sensuella kropp.
Så är det bara jag som låter mina tankar få vara dig så närma.

De kommer vaka över dej som en liten ängel
som bara vill dej väl, som låter dig få sova
så sött du vakra skönhet.

Ta dig till drömmarnas land där du och jag möts
i en varm kyss i oändlig andlighet som nästan känns
verklig i det magiska ögon blicket.

Våra blodsprängda käleks törstande röda läppar
möts till ett magiskt ögonblick som ger våra svältande
själar frid för en stund.

Tills de svälter igen efter våra kroppars själars
sammankomst, att få bli till en själ av två
vilsna själar som längtar efter
kärlek, ömhet o dess närhet…




Fri vers av JLindh
Läst 363 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-09 23:37



Bookmark and Share


  Havsbris
Vilken färd
och känslor du skriver
om, så väl med eleganta
och fina metaforer,
ömma och ödmjuka
verser som gör en att
smälta och rysa...

Längtan, saknaden,
en bön eller nödrop...

Bravo!!
5*****
2008-10-11
  > Nästa text
< Föregående

JLindh
JLindh