Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I den rodnande morgonens timma

I den rodnande morgonens timma
din händer fjäderlätt smekte
min solvarma kind
lätt som en vind
I den rodnande morgonens timma
dina läppar lätt som
blommans blad
nuddade vid mina
en doft av sommarens äng
mot mitt sinne
den vackraste kärleken
i evigt minne

I den rodnande morgonens timma
i din famn jag vilar
stilla likt lövet mot sitt träd
jag vilar trygg
likt solen mot sitt moln
I den vackraste stunden
älskar vi
ur den vackraste blomman
föds vår kärlek
var gång i den rodnande morgonens
timma

älskade

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 500 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-10-10 02:54



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En helt oerhört fantastisk kärleksdikt.
tack för läsningen!
2008-10-10

  Johan Bergstjärna VIP
Så vackert!
2008-10-10
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~