Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sången om minnet av DIG

Från djupet av mitt hjärta strömmar minnenas sång,
Komponerad bara för DIG
Som handlar om det, som var en gång,
När vi två var ETT , när DU älskade mig

Den handlar om allt det vi gjorde, vi två,
Alla år, då vi var så kära
Även stunder av motgång och sorg som då,
vi gemensamt hjälptes åt att bära

Vi levde i lust och vi levde i nöd,
Precis som vi lovat varandra,
Den gången i kyrkan när vi förpliktade oss,
Att i nöd och lust, genom livet vandra

Vi gjorde den resan , Du och jag,
Upptäckte så mycket som förenade,
Så kom vi så småningom till den dag,
Då vi inte längre i trohet var enade

Vi hade följt varann i vått och i torrt,
Och lyssnat med respekt på varandra,
Men den lyckliga tiden blev allt för kort,
Nu får jag tills vidare ensam vandra

Hur har Du det nu, min fina tjej,
Jag vet att DU blivit nå´n annans,
men hela tiden går jag och tänker på DIG,
Och allt det fina, vi gjorde tillsammans.

Jag vet att jag aldrig träffar någon som just DU,
under hela min livstid, och jag känner,
Att om Du stod framför mig just nu,
skulle det nog kännas, som vi var mer än vänner.....

För JAG ÄLSKAR DIG än, för alltid, min vän
och jag kommer alltid att drömma,
om den tid vi hade tillsammans, och minnet av den,
Och DIG, kommer jag ALDRIG ATT GLÖMMA.....

© Ted Örnberg









Bunden vers (Rim) av Eaglemountains VIP
Läst 431 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-10-10 14:14



Bookmark and Share


  * Ammi *
fint text om den eviga stora kärleken. Skriven ur djupet av ett kärleksfyllt hjärta
2008-10-11

    vide
Dina ord griper verkligen tag...
Hoppas innerligt du belönas för din stora kärlek!
kram
2008-10-10

  friheten
så avckert, specillt:

"För JAG ÄLSKAR DIG än, för alltid, min vän
och jag kommer alltid att drömma,
om den tid vi hade tillsammans, och minnet av den,
Och DIG, kommer jag ALDRIG ATT GLÖMMA....."
2008-10-10

    sunnanvind
Underbart skrivet ur ett ömt älskande hjärta! Mycket vackert!
2008-10-10

  anits VIP
En mycket vacker dikt, till en älskad,
som är svår att glömma, iinerligt och
ödmjukt skrivit, den griper tag
2008-10-10

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Underbar rytm
och kärleksfullt fint
2008-10-10

    ej medlem längre
Den var fin, vacker, ja den hade allt!
2008-10-10

  Angeldust
underbart vackert ..hoppas hon vet om det.kram Tinny
2008-10-10

  Ewa-Britt Nilson VIP
Oj den tog...
Hjärtat slog...
Förstår Dig fullt ut...
När allt är slut... Men
Du, det finns ett liv
för Dig också, en giv...
Gosse ge den Ditt kliv
den tanken väl driv...
Säkert för Dig finns
också ett annat liv...
Ge inte upp, Du vet
runt om hörnet...
2008-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Eaglemountains
Eaglemountains VIP