Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är knäpp och ful

Orden lyser på min datorskärm. Anonymt meddelande ja.

Knäpp har jag aldrig förnekat men jag var ful nog för dig att påpeka det. Jaaa, moget, säger jag bara, moget.




Övriga genrer av Sofiapoema
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-10 20:13



Bookmark and Share


    papillon
Underbart! Den som skriver detta anonyma meddelande har rimligen inte någon egen mental aktivitet som ger några större utslag på den andliga Richterskalan - att av en sådan betraktas som "knäpp" är snarast hedrande. "Ful" - Lika hedrande det, eftersom den anonymes skönhetsideal med all sannolikhet ansluter sig till den eländiga bimbolook som omhuldas i televisionsapparaten och veckotidningar.
Du har fått upplysningen att du 1. andligen sticker ut och 2. inte liknar Victoria Silverstedt - o, så sorgligt...... :-))
2008-10-12

  Carola Zettergren
Urrrrk..!
2008-10-12

  Rune Thorsell
Knäppgökar flyter upp på nätet lite då och då. Dessbättre tycks det ha lugnat ned sig lite senaste åren. För så där 10-11 år sedan stod de som spön i backen.
Om den där som kommenterade Ditt utseende hör av sig till mig, skall jag styra till honom i nyllet så pass att han lär vad "ful" är.
2008-10-11

  Larz Gustafsson VIP
Den som har skrivit det har fel. I båda sina påståenden.
2008-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema