Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden


Sorgen slog rot i mullen
här vid mitt lilla hus
växer sig högre och högre
för varje år som går

blott för de ord du talte
blott för de ord du sa
mitt liv är höljt i skuggan
från sorgens törnesnår

















Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 442 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-10-10 20:39



Bookmark and Share


  Peppe11
Jag skulle vilja komma till ditt hus och röja... Plantera nytt där det står gammalt och fult, och plantera dit nya blomster, med frökapslar fyllda av vackra minnen..
Ord heter dikten, jaa sannerligen vackra, vemodiga ord, åter...igen av ordets mästare..
Kram P
2008-10-17

  Carola Zettergren
Ord kan skada mer än något annat...mycket vackert poetat!!!!
2008-10-14

  Lilla My* VIP
Ord kan såra något otroligt!!
Du skriver det och beskriver på ett
sätt som biter sig fast!!
2008-10-12

  Sophia B
Genomträngande bra och för tredje gången jag läste den så kunde jag memorera känslan mer än tydligt.
2008-10-12

    Diktarminna
Men sorgen kan också skingras
med händer som rensar ett snår
från åkervindans starka snavor
och tistlar må blomma igen.

Kram,
/M
2008-10-11

  aol
så smärtsamt tränger sorgen
för sårande ord
mäktig så berörande poesi så mörkvacker
2008-10-11

  devilsangel
hårda ord kan vara som knivar, hugger i ryggen, lämnar sår som aldrig läker...så fint skrivet om det här, en tung smärta vilar mellan raderna..vemodigt vackert
2008-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg