Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min kära


Jag vill känna din värme
jag vill känna din ömhet
din närhet omkring mig
Tills jag är varm om morgonen

Dina andetag, fram och tillbaks
Nära mig morgonljuset strålar
Längtar till dina ögon ser mig
slår upp dina ögonlock och ler

Här är du och här är jag
Mitt i livets underbara skimmer
Längtar jag till dig min kära
Hjärtats röst har talat ut!

Jag saknar dig!




Fri vers av bluesatin
Läst 592 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-10-11 01:37



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Saknad är nåt utav de av själen smärtsammaste,,underbart skildrat utav dig../B
2010-06-11

  Ilona _L
tårögdt vackert om längtan...
2009-11-28

  VITRIOL
Så kärleksfint virvlande. Orden dansar fram i längtansvals och förlösande känslor.
2008-11-03

  Nasrin
Längtan, känslofylld och vackert skrivet!
2008-10-11

  Larz Gustafsson VIP
Upplever själv samma behov, men efter 18 års äktenskap är det tydligen inte längre aktuellt.
2008-10-11
  > Nästa text
< Föregående

bluesatin
bluesatin