Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Häxan & Riddaren

 

 

Jag väntade mig inte
Rädslan
Avklädd inför domen
Denna vackra man
Med ödmjuka ögon

På bålet,
döm mig inte för den jag varit
se mig för vart jag är på väg


Jag väntade mig inte
Fascination
Inför min krigsherre
Denna sannings bärare
Av hårda ord

Tänd elden,
men älska mig för den jag är
för den du gör mig till




Fri vers av LadyFool
Läst 241 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-11 03:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LadyFool