Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brevbomb 081011



Dagens brevbomb går till min egen adress, adresserat till min sambo som anser att jag inte ska få dricka av familjens mjölk och äta av osten eftersom jag är pank och inte kan köpa nytt. Jag tycker att det är en aning frustrerande, räcker det inte med att jag inte har några pengar liksom? Vid närmare eftertanke skickar jag nog en brevbomb till mig själv också, så man slipper allt elände.




Fri vers av Askes
Läst 410 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-11 12:32



Bookmark and Share


  Della K
Aj, jävla skit då... va tufft...
2008-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Askes