Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

71. Lovsång


Herre
tack för att jag lever och är till
Tack för att Du har kärleken
och kraften
att fullborda det hos mig
som inte blev färdigt
Tack för alla Dina under

Tack käre Fader
för att Du tröstar mig
Tack för att Du öppnar mina läppar
och väcker lovsång i mitt hjärta
så jag kan jubla inför Din tron

Du som sitter på tronen
är värdig att ta emot lovsång
Och Lammet tillhör lovsången
Tack för att min lovsång
når ända fram

Tack för att Du har tänt en eld
av kärlek på jorden
Andens eld
Tack för att jag får vara ett barn
i Dina gårdar
med lovsång på mina läppar




Fri vers av Maria T
Läst 455 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-11 15:27



Bookmark and Share


    forskaren
Hjärtetack, Maria!
Skulle gärna stämma in...
men rösten är så skärande...
men jag är vän med allt växande
så gräsen håller för öronen
ber att få sjunga
och locka fram daggen
skira och sköra toner
... i mitt ställe...

Ok, då...dom får väl det då...:-)))
2008-12-18

  aol
så underbar är din dikt
2008-10-17

  Nasrin
tack för dina fina och underbara ord!
Kärleksfull och tänkvärd!
2008-10-12

  Michaela Dutius
Tacksamheten är lyckans moder- mycket vacker och sann dikt. väl värd sin placering!
2008-10-12

  friheten
Vacker Maria!
2008-10-11

  Sladjana Zubcevic
"Tack för att Du har tänt en eld
av kärlek på jorden
Andens eld
Tack för att jag får vara ett barn
i Dina gårdar
med lovsång på mina läppar"
Vackert skrivet.
2008-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T