Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Oh säg inte snälla....


Det största lidandet sker inuti våra själar

Oh ingen nåd får vi att glädjas åt
oh vad blir över till oss som ingen längre vill se?
Oh jag litade på dig förr men du var inget att lita på du falske tunga
gå o sprid lögner långt från oss tack
oh säg inte mer att vårt psykiska lidande är falskt
oh tänk på att det största mänskliga lidandet sker inuti våra själar i det tysta mörkret




Fri vers av Skrivarn
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-12 04:49



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Herre rädda min själ från lögnaktiga läppar, från en falsk tunga" Psalt. 120:2
"Varför berömmer du dig av det ont är, du våldsverkare? Guds nåd varar ju beständigt.
Din tunga far efter fördärv, den är lik en skarp rakkniv, du arglistige.
Du älskar ont mer än gott, lögn mer än att tala vad rätt är.
Ja, du älskar allt fördärvligt tal, en falsk tunga". Psalt. 52:1-6
Alla har vi nog råkat ut för den falska tungans gift...
Bokmärke.
2008-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn