Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vår arma värld....


En ny dag i våra liv

Solen välkomnar en ny dag till vår arma värld
reggaemusiken väcker lyckan i våra kroppar till liv
själar som legat i vinterdvala alltför lång tid har nu vaknat igen
tro inte att du är ensam för jag är här för dig kära vän
jag är bara din så länge jag behövs av dig
på mina bara knän ber jag om fred på denna jord bara för denna friska dag







Fri vers av Skrivarn
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-12 05:42



Bookmark and Share


  Nasrin
FRID , ÖNSKAN och SAMHÖRIGHET,
behövs för att vi orkar att leva i en här jorden.
Tänkvärda ord!
2008-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn