Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

72. Som ett kungabarn



Jag är dyrbar
i Faderns ögon
Som ett kungabarn
går jag i världen
Det är min kallelse
att upptäcka
de dolda möjligheterna
den dolda skönheten
kungabarnet
i varje medmänniska
Som ett kungabarn
går jag bortom döden
hem till Fadern




Fri vers av Maria T
Läst 421 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-10-12 09:42



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, det är bra med enna fader således i broderns och systerns namn
2008-10-12

  Michaela Dutius
Vaker och sann...en kungadotter är du!
2008-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T