Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgon

Ibland tror jag faktiskt
att mamma skulle bokstavligt talat sprängas
om hon inte fick klaga.
Det är en jämn ström och inte undra på
att jag inte lyssnar efter ett tag.




Sorry mamma, älskar dig och allt,
men chilla lite.




Övriga genrer av Sofiapoema
Läst 316 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-10-12 12:57



Bookmark and Share


  Patrick K
Haha fick mig att le lite :)

Det är nog dags att någon ber min mamma att chilla lite också.
2008-10-13

  meeeww
hahah jag vet precis vad du menar...
2008-10-13

  Carola Zettergren
Hihi...tjat funkar varken på hundar eller ungar!!!:):)
2008-10-12

    crapcat
HAHAHA
mmm jag håller med!
2008-10-12

  Eaglemountains VIP
Lite nedkylning behövs ibland, både här och där.....men brandorsaken till det som kan orsaka explosionen måste ju komma ur något......ingen rök utan eld.....
2008-10-12

  Ulf Lagerholm
ja så där är det med en del mammor, å pappor, kan lätt känna igen mig

tack hörru
2008-10-12

    ej medlem längre
*ler* Ärliga vardagsord
från en trött tonårsdotter!
2008-10-12

  Gryft
Du vet..
föräldrar kärlek och
bry sej om! ;-)
2008-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema