Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hann du ?

Det faller ner ett regn av drömmar.
Hann du plocka ner någon
innan de föll ner till marken?
som krossat glas.

Det flyger runt ett virrvarr av önskningar.
Hann du få tag på någon
innan vinden förde lekande in dem i din tanke?

Det forsar fram en älv av tro
hann det du tror på drunkna eller
hann du rädda något av det du är?




Fri vers av malena
Läst 469 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-12 14:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

malena
malena